Cka perfiton femiju im, nese e abonoj ne Labbox?

Labbox eshte nje planprogram mesimor ne fushen e inxhinierise elektronike dhe kompjuterike, i certifikuar ne STEM (Shkence, Teknologji, Inxhinieri dhe Matematike) nga agjensioni amerikan i akreditimit COGNIA

Ne momentin e abonimit, sipas gjatesise se planit te zgjedhur, cdo muaj Labbox dergon pako sipas programit mesimor, te cilat permbajne blloqe te ndryshme elektronike te cilat ne menyre speciale jane te dizajnuara dhe te testuara per femije.

Cdo muaj femijet tuaj ne menyre praktike mesojne per elektroniken dhe inxhinierine!

Sipas studiemeve ne tregun e punes, shkathesite me te kerkuara sot jane ato ne fushen e teknologjise!
Kerkesa per keto shkathesi ne 10-20 vitet e ardhshme do te jete ne rritje te madhe!

Cdo pako permban: 

Blloqe te elektronikes dhe materiale nga druri 

Te cilat femijet mesojne ti perdorin duke ndjek udhezimet ne platformen edukative te Labbox 

Dhe krijojne projekte reale,
zbavitese praktikisht

Shembuj te projekteve te cilat femiju juaj do t'i ndertoje me Labbox 

Spin Art Machine

Meso si funksionojne motoret dhe nderpreresat duke ndertuar nje makine per krijim te artit

Walking Robot

Meso per blloqet elektronike dhe konstruktet mekanike te cilat e bejne nje robot te ec.

Tilt Lamp

Meso per sensor te ndryshem dhe nderto nje lamp dhome

Plotesoni formen me poshte: 

Informata per femijen tuaj

Informatat e abonuesit

FAQ

For more news about Labbox. Subscribe to our newsletter!

Terms of Use and Privacy Policy 

© 2017 - 2021 Labbox. All rights reserved.