Sfida e re – Si të ndërtoni një veturë garash prej CD-ve të vjetra

May 8, 2020

Në rregull, a jeni gati për një sfidë tjetër? Si thoni të mësoni si të ndërtoni një makinë garuese?

A i keni disa CD që keni bërë plan ti hudhni shumë kohë më parë pasi më askush nuk i përdorë në shtëpinë tuaj? Epo tani është koha të jemi më kreativ dhe jo vetëm të hedhim gjëra ( kështu do të kontriboni edhe në mbrojtje të ambientit) si dhe do ti përdorim prap këto CD të vjetra për të ndërtuar diqka shumë kreative.

Mirësevini në sfidën tonë të krijimit të veturave garuese duke përdorur CD të vjetra. T’iu tregojmë se cfarë ju nevojitet për këtë projekt:

  1. CD disqet
  2. Rrip gome (llastëk)
  3. Kapak shisheje
  4. Shkopinjë të akullores

Mos u bëni merak, të gjithë hapat se si të ndërtoni veturën tuaj garuese janë të sqaruara në videon më poshtë:

Ja ku jemi në fund të procesit, është argëtuese a po jo?

Na tregoni se ja dolët dhe se sa kreativ ishit duke na dërguar videot e veturës suaj të përfunduar në faqen tonë në Facebook ose Instagram. Gjithashtu mundeni edhe të na bëni tag në postet tuaja të veturës që e keni krijuar.

Ne do të shpërndajmë videot më të mira që na dërgoni 🙂


Share this post