Sfida 3 Ditore me Origami

March 18, 2020

Ne e vlerësojmë shumë Origamin pasi që ndihmon në zhvillimin e shkathësive fine motorike, zhvillimin e trurit, koncentrimin si dhe vetëdijen hapësinore. Nëse i shikoni më afër projektet tona e shihni që ne i përdorim krijimet nga letra për ndërtim.

Duke supozuar qe po keni vështirësi në angazhimin e fëmijëve tuaj në aktivitete kreative tash që janë ne më shumë në shtëpi. Sigurisht po bëhet gjithnjë e më e veshtirë t’i largoni femijët nga ekranet e pajisjeve teknologjike

Moshat 8+ kanë qejf te garojnë, andaj që te krijojmë shtytje për aktivitete kreative po e shpallim Sfiden online 3 ditore te Origami.

Kështu funksionon:

  1. Gjeni kohen kur mundeni te angazhoneni ne sfidat e origamit (pas mengjesit eshte kohe e pershtatshme, gjithashtu edhe pas darkes)
  2. Merni mjaftueshem letra per te gjithe
  3. Nisni palosjen e letrave sipas udhezimeve ne videot me poshte
  4. Postoni krijimet tuaja nga letra me hashtag #Sfida3DitoreOrigami

A JENI GATI!

Ketu jane sfidat qe i kemi zgjedh per ju:

(Zgjedhni 3 nga opsionet)

  1. Rabbit

2. Dinasour

3. Heart

4. Dog

5. Cat

6. Whale

7. Rose

Share this post