Parents – Labbox
Get your kit

Seri e kutijave te cilat mundesojne mesimin e elektronikes dhe programimit!

LabBox është produkt edukativ që ofron një eksperiencë zbavitëse mësimi për fëmijët 6+ vjeç.

BLEJ TANI

QUOTES FROM PARENTS! -sq

Electronics

Programming

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:
episodes episodes

Cilat jane benefitet e Labbox?

1.

Ofron mundesi te zhvillimit te shkathesive te nevojshme per shek. 21

2.

Rrit vetbesimin te femijet, duke i fuqizuar qe te krijojne me teknologji

3.

Fitimi i njohurive per te perdor teknologjine si vegel per te krijuar

4.

Eksperience praktike te krijimit te projekteve reale

5.

Zhvillimin e mendimit ashtu qe te mesoj nga gabimet

6.

Qasje ne planprogram te strukturuar, i cili vie ne rahatine e shtepise

Produktet ne dispozicion:

Shopping Cart
0