Për fëmijë nga klasa 1 deri në 8

Frymëzoni fëmijët tuaj për inxhinieri

Ju lutem mëposhtë shënoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe ekipi ynë do t’iu kontaktoj

Transporti në shtëpi

Përvoja STEM

Për fëmijë nga klasa 1 deri në 8

Frymëzoni fëmijët tuaj për inxhinieri

Ju lutem mëposhtë shënoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe ekipi ynë do t’iu kontaktoj

Transporti në shtëpi

Përvoja STEM

Shikoni videon

ÇFARË ËSHTË LABBOX?

REGJISTROHUNI NË
NJË NGA PROJEKTET TONA!

Planet tona mujore frymëzojnë
fëmijët tuaj për inxhinieri.

Projektet tona mujore frymëzojnë femijën tuaj të bëhet inxhinier duke:

Bërë projekt të ri për ndërtim
çdo muaj

Marr çasje në platformën tonë
mësimore me lojëra të ndryshme

Mëso më shumë

REGJISTROHUNI NË
NJË NGA PROJEKTET TONA!

Planet tona mujore frymëzojnë
fëmijët tuaj për inxhinieri.

Projektet tona mujore frymëzojnë femijën tuaj
të bëhet inxhinier duke:

Bërë projekt të ri për ndërtim
çdo muaj

Marr çasje në platformën tonë
mësimore me projekte të ndryshme

Mëso më shumë

...OSE ZBAVITNI FËMIJËT TUAJ ME PROJEKTET TJERA SI:

...OSE ZBAVITNI FËMIJËT TUAJ ME
PROJEKTET TJERA SI:

LabBox Education

PROJEKTI I NJOFTUESIT TILT

Mëso më shumë

LabBox Education

PROJEKTI I MAKINËS RROTULLUESE

Mëso më shumë

LabBox Education

MAKINERIA QË KRIJON FLLUSKA

Mëso më shumë

KOMENTET E KLIENTËVE

LabBox të jep përshtypjen e një projekti të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur nga fëmijët.Përveq logjikës stimulon dhe zhvillon edhe imagjinatën e fëmijës suaj dhe është shume intuitiv.

Për të gjithë prindërit të ciët duan t’i largojnë fëmijët nga ekranet dhe të stimulojnë trurin e tyre, atëherë LabBox është zgjidhja e duhur.

Prindi i fëmijës duke përdorur LabBox.

KOMENTET E KLIENTËVE

LabBox të jep përshtypjen e një projekti të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur nga fëmijët.Përveq logjikës stimulon dhe zhvillon edhe imagjinatën e fëmijës suaj dhe është shume intuitiv.

Për të gjithë prindërit të ciët duan t’i largojnë fëmijët nga ekranet dhe të stimulojnë trurin e tyre, atëherë LabBox është zgjidhja e duhur.

Prindi i fëmijës duke përdorur LabBox.

EKSPLORONI PROJEKTE TË NDRYSHME TË INXHINIERISË NË LAB BOX

EKSPLORONI PROJEKTE TË NDRYSHME TË INXHINIERISË NË
LAB BOX

Jeni të interesuar të informoheni më shumë rreth

eksperiencave

me LabBox?

Jeni të interesuar të informoheni më shumë rreth

LABBOX EXPERIENCE?