Cfare eshte Labbox ?

December 3, 2019

Labbox ofron eksperiencë mësimi në elektronike dhe kompjuterikë për fëmijët e moshave 6+.

Programi i Labboxit është i ndarë në episoda. Secila episodë është një kuti, e cila njofton fëmijët me konceptet e teknologjise dhe i mundëson që praktikisht të ndërtojnë projekte reale duke përdor blloqet elektronike të Labbox.

Blloqet elektronike të Labboxit e fuqizojnë secilin fëmijë të kuptoj si funksionon teknologjia, dhe i inkurajon të provojnë, bëjnë gabime dhe të mësojnë.

Share this post