Bëhu ambasador i LabBox

June 10, 2020

Bëhu ambasador i LabBox-it

Tung, falemnderit që je i/e interesuar të jesh ambasadori/ja jonë.

LabBox është produkt edukativ në fushën e teknologjisë dhe elektronikës përmes së cilit cdo kush mund të mësojë se si funksionon teknologjia dhe si ta përdorim atë për të krijuar gjëra të mëdha. 

Nëse ke pasion të krijosh, të mësosh si të përdorësh teknologjinë, elektronikën, programimin për të ndërtuar apo zgjedhur probleme të ndryshme atëherë Labboxi është për ty.

Benefitet dhe përparsitë tua duke qenë brand ambasador i Labboxit👇
  • 🔸 Trajnim falas nga stafi ynë se si të përdorni dhe krijoni me produktet e Labbox.
  • 🔹 Qasje në prototipet tona
  • 🔸 50% zbritje ne te gjitha produktet e LabBox-it (kjo zbritje ofrohet vetëm për ambasadorët e LabBox)
  • 🔹 First users: Për pak kohë LabBoxi do të  sjell edhe shumë produkte tjera në treg. Si ambasador të LabBox-it do të jeni të parët që do ti merrni produktet e reja me 50% zbritje.
  • 🔸 Do të krijoni një rrjet të gjerë të njerëzve që ju percjellin pasi ne do ju promovojmë si ambasadorë të LabBox-it në të gjitha platformat tona. 

Aplikoni përmes linkut:  https://forms.gle/2KTvXTaQDQmDaacs9
Share this post