Labbox – LABBOX offers a real world problem solving experience using technology
Get your kit

Mëso, krijo dhe zbavitu me elektronikën e krijuar për fëmijë!

LabBox është produkt edukativ që ofron një eksperiencë zbavitëse mësimi për fëmijët 6+ vjeç.

Merrni pajisjet

E hapet LABBOX-in tuaj të parë? Për këshilla dhe spjegime kliko ketu

Labbox eshte per

Cka thone te tjeret per LabBox?

Cfare eshte Labbox ?

Labbox ofron eksperiencë mësimi në elektronike dhe kompjuterikë për fëmijët e moshave 6+.

Programi i Labboxit është i ndarë në episoda. Secila episodë është një kuti, e cila njofton fëmijët me konceptet e teknologjise dhe i mundëson që praktikisht të ndërtojnë projekte reale duke përdor blloqet elektronike të Labbox.

Blloqet elektronike të Labboxit e fuqizojnë secilin fëmijë të kuptoj si funksionon teknologjia, dhe i inkurajon të provojnë, bëjnë gabime dhe të mësojnë.

Me Shume

Si funksionon Labbox?

Te gjitha blloqet kane keto veti:

Indikatoret me ngjyre

Keta indikatore njoftojne femijet per gabimet dhe ne kete rikujtojne rregulat e teknologjise.

Pullat magnetike

Lidhja e blloqeve mes veti behet permes magneteve

Komponenta kryesore

Secili bllok meson per nje komponente te rendesishme te elektronikes.

Qarqet mbrojtese

Per te mundesuar dhe inkurajuar eksperimentimin

Cka mesojne femijet?

Secili box targeton disa koncepte te rendesishme te teknologjise. Keto koncepte mesohen duke kaluar neper sfidat e pregadituara ne secilin box.

Electronics

Programming

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:

Prerequisite:
episodes episodes

Cilat jane benefitet e Labboxit?

Mesojne per teknologjine

Duke mesuar te funksionalizojne blloqet e Labboxit, femijet do te mesojne per koncepte te rendesishme te teknologjise, dhe ne kete menyre do te pregaditen per te ardhmen

Zhvillim i shkathesive

Pervoja e ndertimit me blloqe te Labboxit, zhvilon shkathesite problem zgjidhese dhe rrit vetbesimin

Mendesi krijuese

Duke krijuar zgjidhje te ndryshme me Labbox, femijet kuptojne qe mund te kene rol aktiv ne shoqeri, dhe te krijojne zgjidhje te ndryshme teknologjike

Kjo eshte episoda e pare e Labbox

LIGHT IT UP

Zhyty ne aventuren e pare te Labboxit me Lisen dhe Marsin, dhe zbulo si ndertohen veglat qe ju duhen per te vazhduar udhetimin

Buy Now
Light It Up

Projekte te ndertuara me Labbox

The Wire Maze sq

While building a wire maze students will learn the concept of series circuit with a playful approach. Students will create their own physical switch by creating a project in which they will also test their motor skills

The whole kit offers a comfortable experience for students to explore the world of electronics and create meaningful real-world projects.Read more

Read more

Building the Flashlight sq

In this lesson students will create a flashlight, they will learn how electricity flows, understand the closed circuit concept, and use and understand the necessary electronics blocks

Read more

This is the Doorbell sq

This lesson introduces students to a variety of blocks and reinforce the concepts of electrical current flow, electricity direction and its impact on different blocks.

The whole kit offers a comfortable experience for students to explore the world of electronics and create meaningful real-world projects.

Read more

Visioni yne eshte te japim fuqine e krijimit me teknologji te gjitheve!

Success and Achievements

SCV invests in Kosovo starup Labbox for their unique Ed-Tech product for kids sq

Labbox solves a very important problem that impacts the way kids learn technology. It is aiming to shift their mindset from being afraid of making mistakes towards encouraging experimentation and teaching them how to learn from mistakes. sq

Me Shume

Labbox – Gold medal winner in the startup games in London

Labbox won the startup games in London, as the highest valued company. The uniqness of Labbox products and their approach to learning resulted in the winning of the gold medal for labbox The competition was organised between 23 companies from over 7 countires.

Me Shume

Partneret tone te dashur

Shopping Cart
0