Telefon: +383 49 45 49 29
Email: info@labbox.education

Pozitë e hapur: Sales and Customer Relationship!

Pozitë e hapur: Sales and Customer Relationship!

Categories : Uncategorized @sq

Pozitë e hapur: Sales and Customer Relationship!

Jemi në kërkim të një Sales and Customer relationship personi, i cili do të jetë përgjegjës për gjenerimin e kontakteve si dhe kujdesin drejtë targetave të shitjes.

Përgjegjësitë do të përfshijnë prezantime, demonstrime të produktit, si dhe kujdes ndaj klientit.

Për të qenë të suksesshëm në këtë pozitë, po kërkojmë individ të cilët e kuptojnë dinamikën e proceseve të shitjes, si dhe shkathtësi super të mira të komunikimit.

Eksperienca paraprake në pozita te ngjashme është përparësi.

Përgjegjësitë e Sales and Customer Relationship:

 • Gjenerimi i kontakteve
 • Arritja dhe tejkalimi i trageteve të shitjes
 • Negocimi
 • Përfshirje në çmime, promocione si dhe negociata
 • Prezantime dhe demonstrime
 • Koordinimi i angazhimit të shitjes me marketingun
 • Pagesat dhe mirëmbajta e inkasimit
 • Adaptimi i kontratave te shitjes
 • Vizita
 • Mirëmbajtja e rekordeve te klientëve
 • Përgjigja në pyetje të klientëve dhe lidhja me departamentet përkatëse

Kriteret:

 • Përvoje në shitje
 • Kupton mirë proceset dhe dinamikën e shitjeve
 • Përkushtim ne ofrimin e shërbimit të shkëlqyeshëm për klientët
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi verbale dhe në të shkruar
 • Shkathtësi bazike kompjuterike
 • Aftësi me punu rehatshëm ne një ambient me dinamikë të shpejtë të punës
 • Aftësi adaptimi dhe pranimi te ndryshimeve në procese dhe punë
 • Preferohet të ketë Bachelors në biznes, marketing ose ndonjë fushë të ekonomisë.

Pozita eshte e hapur deri me 15 qershor 2019, ora 00:00. Te gjithe te interesuarit te dergojne ne email CVte e tyre ne arta@labbox.education me titullin: Aplikim: Sales and Customer Relationship.

Te kualifikuarit do te kontaktohen deri me 21 Qershor 2019.

X