Telefon: +383 49 45 49 29
Email: info@labbox.education

CKA ESHTE LABBOX?

Labbox është një librari e komponenteve elektronike me të cilat mund të ndërtosh gjithcka!

Eshtë i dizajnuar në mënyrë unike që më të leju me mësu nga mësuesit më të mirë në botë: gabimet e tua!

SI FUNKSIONON?

Disa sende që e bëjnë Labbox-in shumë të përshtatshëm për përdorim janë:

LIDHJA MAGNETIKE: Mundesh m’i lidhë komponentet duke përdorë lidhje magnetike, të cilat e bëjnë këtë proces ma zbavitës edhe më të lehtë

TREGUESIT E DRITES ME NGJYRE: E kemi shpik një gjuhë të bazuar në ngjyra për me të ndihmu me kuptu cka po ndodh me secilën lidhje elektronike. Mendoji këto ngjyra si udhëzues për rrugën tëndë drejt problem-zgjidhjës.

EKSPERIMENTO PA HEZITIM: Të gjitha komponentet kanë qarqe mbrojtëse ashtu që mund të eksperimentoni sa të keni dëshirë pa u brengos që po prishni dicka.

CKA VJEN NE KUTINE E PARE?

Në kutinë e parë, të quajtur “Light it up”,do të gjeni:

7 Komponente elektronike me kombinimin e të cilave mund të krijoni më shumë se 10 projekte: LED, Buzzer, USB Connector, Battery Connector, Resistor, Slide Switch, Push button

Libri i ilustruar (Comic Book): Tregimi i parë i LabBox i cila do të ju nis në botën e aventurave

4 Komplete të letrave: Letrat e komponenteve, Letrat për instruksione, Letrat e sfidave, Letrat e koncepteve

Kombinimi i këtyre letrave ju mundëson krijimin e shumë projekteve interesante

Udhëzuesi i materialeve: Një udhëzues i cili ju tregon se si të përdorni materiale të ndryshme për të krijuar projektet dhe lodrat e juaja.

Rezervo Labboxin tend!

30% Zbritje, ne te gjitha para porosite

SKU: 519-B1-BX1 Category:

Box 1: LIGHT IT UP

45.00

The price is indicative, and excludes VAT.

Dive into the first adventure of Labbox with Lisa and Marsi and discover how to build the tool they need to continue their journey.

280 in stock

SKU: 519-B1-BX1 Category:

Description

Çfarë ju merrni:

  • 1 Usb cable
  • 7 Labblox: LED, BUZZER, Usb connector, Battery Connector, RESISTOR, SLIDESWITCH, PUSHBUTTON
  • 6 Wires
  • 1 Comic book
  • 4 Card Decks
  • 1 Materials guide

Abonimi për të ndërtuar më shumë projekte në dispozicion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Box 1: LIGHT IT UP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lajmet e fundit

Pozitë e hapur: Sales and Customer Relationship!

Pozitë e hapur: Sales and Customer Relationship! Jemi në kërkim të një Sales and Customer relationship personi, i cili do të jetë përgjegjës për gjenerimin e kontakteve si dhe kujdesin drejtë targetave të shitjes. Përgjegjësitë do të përfshijnë prezantime, demonstrime...

Qëndro i përditësuar me promovimet tona të fundit, pakot, zbritje dhe lajme!

© Copyright 2018. Powered by LABBOX

X